Vizitati-ne pe Facebook!
Sunday April 2, 2023

Home
News Feeds:
23
Feb
2013

CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ DE DREPT, STUDII EUROPENE ŞI RELAŢII INTERNAŢIONALE, Universitatea Titu Maiorescu-Facultatea de Drept Tema: ,, Politica legislativă între reglementare europeană, naţională şi internaţională. Noi perspective ale dreptului” București, 24-25 mai 2013

 

Cu o experiență de aproape un deceniu în organizarea conferinței internaționale "Educație și creativitate pentru o societate bazată pe cunoaștere", desfășurată în colaborare cu Academia Oamenilor de Știință din România, UNIVERSITATEA TITU MAIORESCU din București lansează o nouă provocare științifică prin organizarea Conferinţei Internaţionale de Drept, Studii Europene şi Relaţii Internaţionale, cu tema «Politica legislativă între reglementare europeană, naţională şi internationalăl. Noi perspective ale dreptului». Organizarea și desfășurarea Conferinţei Internaţionale de Drept, Studii Europene şi Relaţii Internaţionale-2013 se realizează în parteneriat cu Asociaţia Română de Ştiinţe Penale, în calitate de partener pentru Secţiunea „Drept penal”, precum și cu Societatea Română de Drept European, în calitate de partener pentru Secțiunea ,,Drept European și Internațional”. Conferința internațională de drept își propune să reunească laolaltă oameni de știință din structura academică, cercetători, cadre didactice universitare, doctoranzi, studenți și nu în ultimul rând, practicieni ai dreptului, pentru a face schimb și a împărtăși experiențele și rezultatele lor de cercetare cu privire la cele mai diverse aspecte legate de reformarea legislației în spiritul noilor curente naționale, europene și internaționale, precum și pentru a discuta despre provocările practice întâlnite și soluțiile adoptate.

Written by Administrator   
 
09
Feb
2013

Persoanele care doresc sa devina fondatorii unei firme in timpul anilor de facultate pot beneficia de urmatoarele scutiri de la plata :

* taxei de timbru pentru autentificarea unor documente de catre un notar public;
* taxelor pentru serviciile de asistenta oferite de angajatii din cadrul Oficiului National al Registrului Comertului;
* tarifului pentru obtinerea autorizatiei de desfasurare a unor activitati economice in mod independent emise de administratia publica locala;
* taxelor solicitate de O.N.R.C. pentru inmatricularea societatii comerciale;
* tarifului pentru autorizarea functionarii solicitate comerciantilor la constituire;
* taxei pentru publicarea deciziei de inregistrare a societatii de catre judecatorul delegat din cadrul O.N.R.C. in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a IV-a.

Written by Administrator   
 
26
Oct
2012

Formare Psihopedagogica

Cursurile de Formare Psihopedagogica sunt conditii obligatorii, cf.OMECTS, pentru toti cei care vor sa se dedice profesional carierei didactice la toate nivelele, si nu numai. A oficia de la catedra, inseamna a distribui mesajele de valoare ale lumii contemporane intr-un mod calificat si expert. Se spune ca in mai putin de 10 secunde, de la catedra se vinde cea mai scumpa marfa, inteligenta.

De aceea, va adresez acest indem de a frecventa Cursurile de Formare Psihopedagogica. Inscrieri la secretariatul Departamentului, caldirea Retcorat cabinet nr.18 et.2,

Tel. Director: 0730606483

Written by Administrator   
 
28
Sep
2012

Sursa:adevarul.ro

Autor: Maria Apostol

28 septembrie 2012, 15:46

Ministerul Educaţiei a alcătuit un clasament al celor mai slabe programe de studii din ţară. Pe lista neagră se află şi Universitatea Bioterra, acolo unde au descins ieri mascaţii.

Lista programelor de studii a fost făcută publică de către Ministerul Educatiei pe site-ul edu.ro, la sfârşitul anului trecut si cuprinde 60 de domenii de studiu. Acestea sunt la rândul lor clasificate in 5 categorii, de la A pana la E, în funcţie de analizele făcute de o instituţie internaţională: Asociaţia Universităţilor Europene.

La specializarea în drept, Bioterra este plasată la categoria E, cea mai slabă din clasament. La categoria inginerie şi management, tot printre codaşe. Evaluatorii i-au acordat calificativul D.

Reamintim că Adrian Dulugeac, şef de lucrări la Universitatea Bioterra, ar putea fi reţinut astăzi după ce procurorii au aflat că acesta primea mită între 1.000 şi 3.000 de euro pentru a vinde subiecte de licenţă şi diplome fără susţinerea examenelor.

Iată lista celor mai slabe programe de studii:

Written by Administrator   
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next > End >>

Page 8 of 9

 

Logare

Ajutor

Pentru intrebari nu ezitati sa ne contactati.

email : office@aafdutm.ro

Raspundem in cel mai scurt timp posibil solicitarilor voastre.

Acces forum