Vizitati-ne pe Facebook!
Thursday January 18, 2018

Home
News Feeds:
09
Feb
2013

Persoanele care doresc sa devina fondatorii unei firme in timpul anilor de facultate pot beneficia de urmatoarele scutiri de la plata :

* taxei de timbru pentru autentificarea unor documente de catre un notar public;
* taxelor pentru serviciile de asistenta oferite de angajatii din cadrul Oficiului National al Registrului Comertului;
* tarifului pentru obtinerea autorizatiei de desfasurare a unor activitati economice in mod independent emise de administratia publica locala;
* taxelor solicitate de O.N.R.C. pentru inmatricularea societatii comerciale;
* tarifului pentru autorizarea functionarii solicitate comerciantilor la constituire;
* taxei pentru publicarea deciziei de inregistrare a societatii de catre judecatorul delegat din cadrul O.N.R.C. in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a IV-a.

Written by Administrator   
 
26
Oct
2012

Formare Psihopedagogica

Cursurile de Formare Psihopedagogica sunt conditii obligatorii, cf.OMECTS, pentru toti cei care vor sa se dedice profesional carierei didactice la toate nivelele, si nu numai. A oficia de la catedra, inseamna a distribui mesajele de valoare ale lumii contemporane intr-un mod calificat si expert. Se spune ca in mai putin de 10 secunde, de la catedra se vinde cea mai scumpa marfa, inteligenta.

De aceea, va adresez acest indem de a frecventa Cursurile de Formare Psihopedagogica. Inscrieri la secretariatul Departamentului, caldirea Retcorat cabinet nr.18 et.2,

Tel. Director: 0730606483

Written by Administrator   
 
28
Sep
2012

Sursa:adevarul.ro

Autor: Maria Apostol

28 septembrie 2012, 15:46

Ministerul Educaţiei a alcătuit un clasament al celor mai slabe programe de studii din ţară. Pe lista neagră se află şi Universitatea Bioterra, acolo unde au descins ieri mascaţii.

Lista programelor de studii a fost făcută publică de către Ministerul Educatiei pe site-ul edu.ro, la sfârşitul anului trecut si cuprinde 60 de domenii de studiu. Acestea sunt la rândul lor clasificate in 5 categorii, de la A pana la E, în funcţie de analizele făcute de o instituţie internaţională: Asociaţia Universităţilor Europene.

La specializarea în drept, Bioterra este plasată la categoria E, cea mai slabă din clasament. La categoria inginerie şi management, tot printre codaşe. Evaluatorii i-au acordat calificativul D.

Reamintim că Adrian Dulugeac, şef de lucrări la Universitatea Bioterra, ar putea fi reţinut astăzi după ce procurorii au aflat că acesta primea mită între 1.000 şi 3.000 de euro pentru a vinde subiecte de licenţă şi diplome fără susţinerea examenelor.

Iată lista celor mai slabe programe de studii:

Written by Administrator   
 
18
Aug
2012

Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 583 din 16/08/2012

 

Actul a intrat in vigoare la data de 16 august 2012


În conformitate cu prevederile art. 160 alin. (5) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Legii nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificările şi completările ulterioare, în baza prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 133/2000 privind învăţământul universitar şi postuniversitar de stat cu taxă, peste locurile finanţate de la bugetul de stat, aprobată cu modificări prin Legea nr. 441/2001, cu modificările ulterioare, în vederea punerii în aplicare a prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 549/2012 privind aprobarea cifrelor de şcolarizare pentru învăţământul preuniversitar şi superior de stat în anul şcolar/universitar 2012-2013, în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului nr. 3.998/2012 privind aprobarea Metodologiei de alocare a fondurilor bugetare pentru finanţarea de bază şi finanţarea suplimentară a instituţiilor de învăţământ superior de stat din România pentru anul 2012,

în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 681/2011 privind aprobarea Codului studiilor universitare de doctorat, şi al Hotărârii Guvernului nr. 536/2011 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, cu modificările şi completările ulterioare,


ministrul educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului emite prezentul ordin.

 

 

Written by Administrator   
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 6 of 7

 

Logare

Ajutor

Pentru intrebari nu ezitati sa ne contactati.

email : office@aafdutm.ro

Raspundem in cel mai scurt timp posibil solicitarilor voastre.

Acces forum

Copyright © 2018. AAFDUTMPowered by Rodax Management