Vizitati-ne pe Facebook!
Monday July 22, 2024

Home
News Feeds:
30
Sep
2013

In data de 29.09.2013 a avut loc Cupa Raiffeisen Bank, la fotbal. La turneul organizat au fost inscrise un numar de 12 echipe.

Echipa de fotbal a Asociației Alumni a Universități Titu Maiorescu a participat si a ocupat locul III in finala, in urma rezultatelor:

Echipa

Rezultat

 

ASOCIATIA ALUMNI A U.T.M. - PETROM             

2-0

 

ASOCIATIA ALUMNI A U.T.M. -  MICROSOFT             

2-0

 

ASOCIATIA ALUMNI A U.T.M. - ISU ILFOV              

2-1

 

ASOCIATIA ALUMNI A U.T.M. - UM 0472               

2-4

Semi finală

ASOCIATIA ALUMNI A U.T.M. - SINDICATUL NATIONAL UNIPOL / SAS

7-3

Finala mica  pentru locurile III-IV

     

    In urma rezultatului obtinut Echipa de fotbal a Asociatiei Alumni UTM a fost premiata cu sume in bani, diplome si o cupa de catre organizatori. 

 

Profesor de educatie fizica si sport

Asist. Univ. Drd. Adrian Urichianu

Poze de la Cupa Raiffeisen Bank le gasiti in Galeria Foto

 

Written by Administrator   
 
26
Sep
2013

Mobilizarea s-a dat drumul, randurile au fost stranse! Acum este timpul sa ne aratati cat de mult iti doresti sa castigi!

Vino la Cupa Raiffeisen Bank la fotbal 2013 si condu-ti echipa spre victorie. Iti reamintim locatia unde te asteptam Club Paradisul Verde din Corbeanca, duminica 29.09.2013, incepand cu orele 9.00.

In afara competitiei de fotbal te bucuri de alte activitati la fel de placate:

Te destinzi in zona de relaxare sau te poti antrena o ora la sala de fitness.

  

 

   

 

Written by Administrator   
 
15
Sep
2013

Spre cei plecați dintre noi, ne îndreptăm, în momentul creștinesc al aducerii aminte, atât cu lucidă nostalgie după prezența lor, cât și cu firească liniștire că au ajuns ”la un liman de tihnă și împăcare”, înspre care trimitem cuvintele blânde și calde ale recunoștinței.

         În fiecare lună octombrie întâmpinăm un nou an universitar și lăsăm la bustul așezat în holul Facultății de Drept a Universității ”Titu Maiorescu” florile amintirii noastre.

         Însă în această lună octombrie  a anului 2013 vom face mai mult. Ne vom aminti că au trecut șapte ani de la tulburătoarea moarte a Profesorului Avram Filipaș.

         Memoria, acest depozitar tainic al vieții noastre, ne conduce pe noi toți, profesori, absolvenți, studenți, prieteni, cunoscuți spre sala de curs, locul în care Profesorul Avram Filipaș ne-a luminat timp de 36 de ani, problemele juridice, filosofice, sociale ale dreptului penal.

         Multiple sunt ipostazele în care cunoaștem un om, dar constant și cu întâietate chipul dascălului, împătimit de carte și de dorința împărtășirii ei, îndeosebi pe calea expunerii orale, se detașează și rămâne drept împlinire a predestinării cerești.

         Zeci de generații de studenți au fost fermecate de cursurile lui, în care evoca scânteietoare figuri clasice ale jurisconsulților străini ce ne-au influențat legiuirile, alături de sclipitoare personalități juridice românești care au creat și dezvoltat ramura penală a dreptului românesc.

         Cursurile Profesorului Avram Filipaș constituiau un sistem de gândire în continuă desfășurare și creație, în care prezenta pluridisciplinar registrul problematicii penale, explicita cu acribie chestiuni expuse la începutul orei sau relevate pe parcurs, elucida aspecte abordate pe loc cu dăruire didactică exemplară.

         Captivante și deosebite, prelegerile sale transmit și astăzi strălucire personală și intensă emoție celor ce doresc să le cunoască, parcurgând cursul tipărit ce cuprinde rostirea de la catedră a Profesorului Avram Filipaș.

         Autoritatea profesorală și profesională nu a fost unica fațetă a personalității Profesorului Avram Filipaș, aceasta fiind susținută de o aptitudine discursivă încântătoare, de o intensă deschidere afectuoasă în relațiile cu oamenii și mai presus de acestea, de un fel propriu de a aborda acutele probleme sociale, juridice, în care acorda înaltă suveranitate argumentului uman.

         Ne reamintim astăzi, dar nu cu întristare, ci cu reculegere senină că, în ziua de 9 octombrie 2006, Dumnezeu a întins brațele și l-a ridicat la El pe Profesorul Avram Filipaș, completând strălucirea dascălilor juriști plecați în veșnicie să pledeze pentru una dintre cele mai pasionante activități umane – Dreptul.

14.09.2013                                                                                                                                                                                                                                                                              Lector

                                                                                              Rodica Burdușel

Written by Administrator   
 
14
Sep
2013

Domnul Rector,  prof. univ. dr. Avram Filipaș, va fi pomenit sâmbătă, 5 octombrie 2013, ora 11.30, la Biserica Pitar Mos, Str. Lupu Dionisie, Nr. 45, după care se va merge la Cimitirul Sf. Vineri, Calea Grivitei, Nr. 202, Sector 1.

Pe 5 octombrie 2013 se împlinesc șapte  ani de când domnul Rector al Universității Titu Maiorescu prof. univ. dr/ Avram Filipaș și-a dat sufletul în mâinile Domnului. Pentru viața sa exemplară, dedicată învățământului superior, toți cei care l-au cunoscut pe domnul rector, sunt rugați sa participe la slujba de pomenire.

Conducerea si membrii Asociației Alumni a  Universității Titu Maiorescu se înclină cu respect în fața omului care ne-a fost dascăl care ne-a certat când nu învățam, ne-a susținut atunci când i-am cerut ajutorul și, înainte de toate, niciodată nu a rămas nepăsător față de solicitările și propunerile noastre de a înființa Asociația Absolvenților facultatii de Drept a Universității Titu Maiorescu. Pentru toată dedicarea, vă mulțumim domnule rector, prof.univ. dr. Avram Filipaș! Cu multă gratitudine vă vom păstra în amintirea noastră!

Toată preţuirea pentru un om ce şi-a legat numele de Universitatea Titu Maiorescu!

Marius Idita – Președintele Asociației Alumni a Universității Titu Maiorescu.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Written by Administrator   
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 10

 

Logare

Ajutor

Pentru intrebari nu ezitati sa ne contactati.

email : office@aafdutm.ro

Raspundem in cel mai scurt timp posibil solicitarilor voastre.

Acces forum