Vizitati-ne pe Facebook!
Thursday April 18, 2024
News Feeds:
În ziua de 18 iunie 2022 în AULA MAGNA, din cadrul Universității Titu Maiorescu din București, a avut loc cea de-a 2-a editie a evenimentului a Conferinței „PROVOCĂRI ȘI PERSPECTIVE ÎN LEGISLAȚIA PRIVIND ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ. ASPECTE PRACTICE ȘI SOLUȚII PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Sunday, 19 June 2022 19:28

Asociația Alumni a Universității Titu Maiorescu si Revista ProExcelsior a organizat împreună cu partenerii sai UNIVERSITATEA TITU MAIORESCU, GRUPUL EDITORIAL UNIVERSUL JURIDIC, UNIUNEA JURIȘTILOR DIN ROMÂNIA, COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI BUCUREȘTI, SC TUD INVESTMENT CONSULTING SRL si INTEGRISOFT SOLUTIONS COMPANIE ȘI SERVICII.

În ziua de 18 iunie 2022 în AULA MAGNA, din cadrul Universității Titu Maiorescu din București, a avut loc cea de-a 2-a editie a Conferinței „PROVOCĂRI ȘI PERSPECTIVE ÎN LEGISLAȚIA PRIVIND ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ. ASPECTE PRACTICE ȘI SOLUȚII DE IMPLEMENTARE” care va avut loc în format fizic.

Alături de partenerii nostri, au mai participat doamna. prof univ dr VERGINIA VEDINAS și domnul Chestor de Poliție CĂTĂLIN-AUREL GIULESCUDirector General, Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date, Expert G.D.P.R. MINISTERUL AFACERILOR INTERNE;

La eveniment au participat reprezentanți ai administrației publice centrale și locale, cu atribuții în implementarea Codului Administrativ, personalități de referință din sfera juridică, specialiști și experți protecția datelor cu caracter personal precum și IT&C.

În deschiderea conferinței domnul Președinte al Asociației Alumni IDITA MARIUS a transmis cateva cuvinte invitaților după care a dat cuvântul partenerilor care au fost sustinut alocuțiuni după cum urmează:

– Prof. univ. dr. Valentin Corneliu Pau, Vicepreședinte, Universitatea Titu Maiorescu din București;

– Conf. univ. dr. Manuela Tăbăraș, Facultatea de Drept, Universitatea Titu Maiorescu din București;

– Conf. univ. dr. ing Iustin Priescu, Decanul Facultății de Informatică, Universitatea Titu Maiorescu din București;

-  Secretar General al Colegiului Consilierilor Juridici București, doamna Negrei Manuela

– Mihai Tudorancea, SC TUD INVESTMENT CONSULTING SRL

-  Radu Nicolescu, Manager   Program Smart City, integrisoft Solutions

Lucrările Conferinței au fost structurate pe două secțiuni, iar fiecare participant putând pune maxim două întrebări.

Cea de-a doua editie a Conferinței „PROVOCĂRI ȘI PERSPECTIVE ÎN LEGISLAȚIA PRIVIND ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ. ASPECTE PRACTICE ȘI SOLUȚII DE IMPLEMENTARE” a reunit 10 speakeri din domenii de activitate diferite care au impartasit din experienta lor, ajutandu-te astfel sa prinzi curajul de a face Conferința cât mai practică.

Felicitari Asociația Alumni Titu Maiorescu!

Last Updated on Wednesday, 22 June 2022 17:02
 

Add comment


Security code
Refresh