Vizitati-ne pe Facebook!
Friday July 30, 2021
News Feeds:
Un omagiu de suflet pentru domnul Rector, prof. univ. dr. Avram Filipaș PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Saturday, 14 September 2013 00:00

Domnul Rector,  prof. univ. dr. Avram Filipaș, va fi pomenit sâmbătă, 5 octombrie 2013, ora 11.30, la Biserica Pitar Mos, Str. Lupu Dionisie, Nr. 45, după care se va merge la Cimitirul Sf. Vineri, Calea Grivitei, Nr. 202, Sector 1.

Pe 5 octombrie 2013 se împlinesc șapte  ani de când domnul Rector al Universității Titu Maiorescu prof. univ. dr/ Avram Filipaș și-a dat sufletul în mâinile Domnului. Pentru viața sa exemplară, dedicată învățământului superior, toți cei care l-au cunoscut pe domnul rector, sunt rugați sa participe la slujba de pomenire.

Conducerea si membrii Asociației Alumni a  Universității Titu Maiorescu se înclină cu respect în fața omului care ne-a fost dascăl care ne-a certat când nu învățam, ne-a susținut atunci când i-am cerut ajutorul și, înainte de toate, niciodată nu a rămas nepăsător față de solicitările și propunerile noastre de a înființa Asociația Absolvenților facultatii de Drept a Universității Titu Maiorescu. Pentru toată dedicarea, vă mulțumim domnule rector, prof.univ. dr. Avram Filipaș! Cu multă gratitudine vă vom păstra în amintirea noastră!

Toată preţuirea pentru un om ce şi-a legat numele de Universitatea Titu Maiorescu!

Marius Idita – Președintele Asociației Alumni a Universității Titu Maiorescu.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Last Updated on Tuesday, 17 September 2013 07:25
 

Add comment


Security code
Refresh