Vizitati-ne pe Facebook!
Sunday August 9, 2020
News Feeds:
INVITATIE PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Saturday, 01 January 2011 00:00

 

Asociaţia Alumni a Universităţii Titu Maiorescu doreşte să organizeze în perioada 03-06.02.2011 o excursie cu absolvenţii, studenţii şi cadrele universitare, în zona Bucovinei, comuna Sadova.

Cei care doresc să participe la această întâlnire pot trimite un email pentru înscriere, avansul se poate plăti în contul Asociaţiei RO37BRDE441SV07252564410 deschis la B.R.D.–G.S.G. succursale UNIREA, diferenţa putându-se achita cu cel puţin 15 zile înainte.

Tariful cu toate trei mesele, și cazare pentru 2 persoane 160/lei pe zi.

Descrierea Pensiunii;

CASA ANGELA este aşezată la punctul de întâlnire al celor trei localităţi vecine: municipiul Câmpulung Moldovenesc şi comunele Sadova şi Pojorâta. Poziția geografică pe harta judeţului Suceava este ideală: la numai 15 km de Mănăstirea Moldoviţa, la 40 km de Suceviţa, la 30 km de Mănăstirea Voroneţ, la 40 km de Mănăstirea Humor şi la 70 km de Cetatea de scaun a Sucevei sau de Mănăstirea Putna. Pentru amatorii de drumeţii, CASA ANGELA se află la 6 km de pasul "Trei Movile", la 4 ore de mers de Vârful Giumalau sau de Vârful Rarău cu ale sale vestite stânci calcaroase - "Pietrele Doamnei". Pentru amatorii de sporturi de iarnă, cei 28 km care separă CASA ANGELA de staţiunea Vatra Dornei pot fi străbătuţi într-o jumătate de oră cu maşina proprie sau cu una din maşinile pensiunii.

Poziţia privilegiată a Pensiunii turistice "CASA ANGELA" în centrul geografic al Bucovinei oferă numeroase variante de petrecere a timpului liber sau de organizare de excursii de o zi la obiectivele turistice din apropiere. Pentru a afla detalii legate de obiectivele din zonă, vă rugăm accesaţi link-ul de mai jos:

http://www.casa-angela.ro

Last Updated on Saturday, 19 March 2011 20:40
 

Add comment


Security code
Refresh