Vizitati-ne pe Facebook!
Friday April 26, 2024
News Feeds:
Comentarii, pareri, impresii cu privire la intalnirea Promotiei 2004 PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Monday, 18 May 2009 12:51

În urmă cu 5 ani, mai exact pe data de 14 mai 2004 domnul  Prof. univ. dr. IOSIF R. URS, a propus ca să constituim o Asociaţie a Absolvenţilor facultăţii de drept şi să ne revedem peste 5 ani, iar regretatul rector Prof. univ. dr. Avram Filipaş a propus să constituim o Asociaţie ALUMNI.

Aceste propuneri sau şi materializat în luna decembrie 2007, împreună cu un grup de 7 absolvenţi ai facultăţii de drept cu reputaţie ireproşabilă au decis constituirea Asociaţiei Absolvenţilor Facultăţii de Drept a Universităţii Titu Maiorescu.

Asociaţia a fost împuternicită să încheie Convenţii de Practică pentru a putea ca studenţii să efectueze practică, Asociaţia a mai încheiat şi Parteneriate cu Licee renumite din Bucureşti. În luna Iunie 2009 au fost trimişi la practică un număr foarte mare de studenţi din cadrul Universităţii Titu Maiorescu

Asociaţia şi-a propus elaborarea şi publicarea unei reviste PRO EXCELSIOR , prin care să promoveze studenţii care participă cu cele mai bune lucrări la Sesiuni Ştiinţifice, această lucrare se va dori a fi publicată cel puţin o dată pe trimestru.

Cu această ocazie fac un apel către toţii absolvenţii Universităţii Titu Maiorescu să vină cu idei, propuneri, sugestii şi implicare activă.

Obiectivul nostru este acela ca prin profesionalism, eficienţă şi dedicare să aducem imaginea Universităţii Titu Maiorescu, a studenţiilor şi  absolvenţilor la cel mai ridicat nivel. Credem că prin excelenţa absolvenților noștri, care au unele din cele mai bogate experiențe atât interne cât şi externe, vom asigura ridicarea sistemului universitar prin realizarea unui parteneriat viabil, încununat de realizări şi succese de ambele părţi.

 

Marius Idita

 

Add comment


Security code
Refresh